AANKONDIGING

De Consejo Superior de Árbitros y Anotadores, in samenwerking met de European Baseball Super League, met het Venezuelan Umpire Camp als opleider. Communiceert via zijn president Miguel A. Hernández Sánchez, Jesús C. Estévez Martínez en Luna Jiménez Chillón als respectievelijk vice-presidenten, dat zij de meest hartelijke uitnodiging voor het trainingsprogramma voor SCHEIDSRECHTERS EN PROFESSIONELE SCORERS uitnodigen.

 • Tijdens deze cursus, welke plaats zal vinden in ABRANTES [Portugal] zullen de volgende personen de training leiden:
  • Miguel Hernández.
  • Carlos Leal.
 • Deze instructeurs zijn behoren tot het Venezolaanse scheidsrechterskamp  [Venezuelan Umpire Camp]. Op deze wijze wensen wij bij te dragen aan een excellente ontwikkeling van Europese scheidsre.
 • Het doel van deze training is om een groep van scheidsrechters en scorers te kiezen om te werken in de prestigieuze European Super League Baseball, in Spanje en Portugal. Daarnaast ontvangen deelnemende van de scheidsrechters en scorers die de cursus halen, een certificaat van het Venezuelan Umpire Camp en de CSAAPE.

Als u wordt geaccepteerd, dient u de volgende documenten mee te nemen:

 1. – Kopie van uw ID-kaart of paspoort.
 2. – Het origineel van het bankbewijs voor betaling of overschrijving van de cursusinschrijving, voor CAMPUS CSAAPE de ARBITRAJE, of CAMPUS CSAAPE de ANOTACIÓN.
 3. – Officieel medisch certificaat (cardiovasculaire evaluatie en volledige beoordeling zoals gespecificeerd in het formulier dat door de organisatie wordt verstrekt).
 4. – Ondertekende machtiging om de PCR-Covid 19-test af te nemen.
 5. – Certificaat van kennis en aanvaarding van de CAMPUS-regels voor de deelnemers.
 6. – Registratie en ontvangst van inschrijving in de CAMPUS afgegeven door de administratie van de CSAAPE.
 7. – Alle betalingen en extra aankopen dienen worden gedaan en gestort op de bankrekening van CaixaBank ESLB SA CaixaBank ES32 5556 7802 8901 0006 3828 – SWIFT:CAIXESBBXXX.

Deelnamevoorwaarden:

 • Je bent 21 of ouder. – Kopie van identiteitskaart.
 • In het bezit zijn van het originele bankbewijs voor de betaling of overmaking van de inschrijving.
 • Kosten cursus€ 500.
 • Laat u vóór de cursus testen voor COVID 19 [de organisatie werkt mee aan de test].
 • Officieel certificaat van medische onderzoeken.
 • Je hebt de documentatie online gestuurd Je hebt het aanmeldingsformulier ingevuld.

500 € – DE PRIJS IS INCLUSIEF:

 1. – ACCOMMODATIE in gemeenschapsregime 10 dagen.
 2. – VOLPENSION.
 3. – VERVOER VAN EN NAAR HET PRAKTIJKVELD.
 4. – FACILITEITEN voor lesgeven.
 5. – KLEDING: Natuurlijk t-shirt en pet.
 6. – LESSEN VAN PROFESSIONELE INSTRUCTEURS.
 7. -DIDACTISCHE DOCUMENTATIE VAN DE CURSUS.
 8. – VERSLAG EVALUATIE-TRAINING.
 9. – CERTIFICAAT.
 10. – T-SHIRT OF POLO EN PET.

HUISREGELS UMPIRE CAMP

 1. Een half uur voor aanvang van de eerste dag (14.30) dient u aanwezig te zijn met de documentatie (bewijs bankoverschrijving, inschrijfformulier, kopie Id-kaart of paspoort, ondertekening huisregels) om deze te kunnen overhandigen.
 2. – De organisatie behoudt zich het recht tot toegang, in het geval van aankomst meer dan 30 minuten na aanvang van het programma. Mocht toegang geweigerd worden, en de reservering is bevestigd, is er geen terugbetaling mogelijk.
 3. – U dient een PCR test te doen en het bewij te overhandigen (de organisatie ondersteunt in de betaling van de test).
 4. – Messen, vuurwapens en drank zijn niet toegestaan. Mocht u dit bij zich hebben, zal toegang worden geweigerd en deze voorwerpen dienen overhandigd te worden aan de autoriteiten.
 5. – Recht op toegang en verblijf is voorbehouden.
 6. – Op de eerste dag dient iedereen zich te identificeren. Gepaste kleding is van belang.
 7. – De naam op het certificaat van de cursus en inschrijfformulier komen overeen.
 8. – U bent verantwoordelijk voor uw eigen  persoonlijke dan wel voorwerpen van waarde. De organisatie stelt zich niet verantwoordelijk en stellen geen personeel ter beschikking om uw spullen te bewaren.
 9. – Mobiele telefonie dient stil of uitgezet te worden.
 10. – Mochten data wijzigen vindt er geen terugbetaling plaats, betaling is geldig voor de definitieve data. Mocht de cursus niet doorgaan vanwege onvoorziene redenen, zal terugbetaling plaatsvinden binnen een redelijke termijn vastgesteld door de CSAAPE, zonder enige vorm van bijstelling of compensatie.
 11. – Mocht u vanwege onvoorziene redenen niet deel kunnen nemen, is het mogelijk uw inschrijving over te dragen en dit te communiceren aan de CSAAPE via email en deze zal contact met u opnemen om de informatie te verifiëren. Er is geen terugbetaling mogelijk.
 12. – De organisatie behoudt zich het recht voor om het programma en de datum zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.
 13. – De organisatie kan de authenticiteit van de registratie niet garanderen als deze niet is verkregen via de officiële verkooppunten die zijn toegewezen door CSAAPE, aangezien deze is gekoppeld aan de levering van de certificaten.
 14. – De inschrijving mag in geen geval worden gebruikt voor doorverkoop en / of commerciële of promotionele toepassingen zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van CSAAPE.
 15. – De volgende activiteiten zijn niet toegestaan:
  1. – handelingen of demonstraties die de eer, de reputatie of het imago van de aanwezigen aantasten, inclusief maar niet beperkt tot instructeurs en het algemene publiek.
  2. – Flessen of blik(jes) zijn niet toegestaan.
  3. – Het gebruik van beledigende woorden: tussen de deelnemers, tegen de instructeurs of eventueel ondersteunend personeel dat op dat moment hun dienst verricht.
  4. -Discriminatie en racisme worden hier ook onder gerekend.
  5. – Het gebruik van tabak, sigaretten of verdovende middelen is niet toegestaan.
 16. – De deelnemer geeft CSAAPE  volledig en voldoende toestemming om hun afbeelding te gebruiken in live-uitzendingen of reproducties in enige materiële ondersteuning, uitgevoerd voor, tijdens of na deze workshop.
 17. – De deelnemer dient de organisatoren, instructeurs en sprekers van de lezingen erkennen als de enige houders van de rechten op intellectuele eigendom en auteursrechten op elk literair, wetenschappelijk of artistiek werk dat voortkomt uit deze cursus.
 18. – Metgezellen zijn niet toegestaan, alleen personen die geregistreerd en / of geautoriseerd zijn door de organisatie kunnen deelnemen.
 19. – Het dragen van een grijze stoffen broek, zwarte rubberen schoenen, een zwarte riem of riem is verplicht.
 20. – Voormalige deelnemers of scheidsrechters die al in het systeem zijn geregistreerd, moeten hun uniform dragen.
 21. – Vergeet niet uw persoonlijke spullen, shampoo, zeep, tandpasta, borstel, zonnebrandcrème, lakens, dekens, kussen, (wegwerp cellulose lakens zijn aanwezig op locatie), bestek en glas.
 22. – De deelnemer (ik) erken dat de organisator van de CAMPUS CSAAPE 2021 als volgt is is: CSAAPE, en verklaar dat ik de gedragsregels, gedragsregels en deelname gelezen en geaccepteerd heb zodat ik er deel van uit kan maken.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *